Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Alla inlägg med taggen 'bebis'

Håller på att bli knäpp

Vi var nog fler i familjen som trodde att denna bebis skulle komma tidigare än beräknat. Jag har haft förvärkar i ungefär två veckor nu men det har visst inte gjort nån nytta alls.

Pratade med mamma som gick över tiden tre (!) veckor med mig och då känns det inte som att mina problem är så stora än. Har ju bara passerat datumet med 6 dagar än så länge. 

Dessutom har vi fått tid för bedömning nästa vecka och om de tycker att det verkar vara dags så får jag hjälp med att starta upp förlossningsmaskineriet.

 

Vi går runt och drar här hemma nu hela familjen hela dagarna. Mysigt men det blir faktiskt extremt tråkigt efter ett tag. Jag skulle gärna vilja åka och shoppa lite men jag vill/kan inte köra bil nu så det fick bli lite nätshopping idag. Blev mest till Isabella och en topp och en bikini till mig. Om jag nu kommer att använda badkläder i sommar. Kaftan känns mer rätt när man har gravidkilon och ammar.

 

Stackars Isabella är sjuk också. Väldigt förkyld och hängig. Vill inte ens gå ut idag. Det blir mera tv och glass. Ungefär vad jag mäktar med också.

 

 

 

Torsdagen den 6 maj 2010 kl. 15:19

Taggar: , , , ,

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Vecka 39+2


Borde man inte få nån form av medalj för att man lyckas få till en sån här mage? Kanske får vänta tills jag har klarat av själva slutspurten. Förlossningen alltså. Men där är ju priset självklart en bebis. Kom ut nu då, vi längtar efter dig!

 

Söndagen den 25 april 2010 kl. 18:06

http://sixpix976.blogspot.com/2010/04/vecka-392.html

Taggar: , ,

importerade blogginlägg | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Tack!!

 Tack snälla öron-näsa-halsavdelningen på Kullbergska Sjukhuset för jättebra vård! I torsdags spolade jag näsan igen och förhoppningsvis var det sista gången. Det är visst hålrum uppe i huvudet som är svullna och det kan de inte göra mycket åt mer än att ge mig avsvällande medicin och hålla tummarna. Jag har bara träffat kanonbra personal där och de tog till och med emot mig akut när jag inte stod ut med huvudvärken. Nu ska jag bli frisk!!

 

Hörde en intervju med Salem al Fakir på p3 på hemvägen från sjukhuset och blev lite intresserad. Nu har jag hans nya skiva "Ignore this" rullandes i bakgrunden när jag bloggar och den är fantastiskt bra! Det får bli avslappnings- och förlossningsmusik. Annat jag lägger in i min iPod är Massive Attack, Björk, Coldplay och lite annat smått och gott.

 

Idag var jag hos barnmorskan för rutinkoll. Hon kände och klämde men kunde inte riktigt avgöra hur Ärtan låg så hon gjorde ett ultraljud. Huvudet ligger nedåt och allt ser bra ut! Vändningsförsök gör man normalt i v. 36-37 sa hon och hade det varit rättvänt idag så hade vi fått en tid i Eskilstuna. Men så blir det inte! 

Sammandragningarna kommer oftare nu och kroppen skriker vila så fort jag sätter igång med något. Igår hade jag en riktig boa-dag och rensade skräp ur tvättstugan, fixade skötbordet och tvättade bebiskläder och babyskyddsklädsel. Jag vill ha rent och snyggt runt mig och får inte ofta ro till att bara vila. Fast det mesta blir halvgjort ändå. 

 

Bella fick idag frågan på förskolan om hon tycker att det ska bli kul med en bebis i familjen. Hon hade svarat: "Ja, men den kommer ju aldrig!" Lite otålig tror jag. :-)

 

Tisdagen den 23 mars 2010 kl. 16:50

Taggar: , , , , , , , , , , , , , ,

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Taggar

bebis Isabella mormor Bella förlossning förvärkar shoppa bebisen Förlossningen mage barnmorskan Björk boa Coldplay förlossningsmusik iPod Kullbergska Sjukhuset Massive Attack Salem al Fakir Sammandragningarna ultraljud Vändningsförsök Ärtan Bihåleinflammation bihålesköljning

Kategorier

Allmänt

Att gå i skolan

Bäbis

Husbygge

importerade blogginlägg

Isabella

Moblogg

Modebloggen

Pyssel och knåp

Arkiv

 2010

 2009

 2008

 2007

 2006

 2005

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.