Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Alla inlägg med taggen 'Isabella'

Håller på att bli knäpp

Vi var nog fler i familjen som trodde att denna bebis skulle komma tidigare än beräknat. Jag har haft förvärkar i ungefär två veckor nu men det har visst inte gjort nån nytta alls.

Pratade med mamma som gick över tiden tre (!) veckor med mig och då känns det inte som att mina problem är så stora än. Har ju bara passerat datumet med 6 dagar än så länge. 

Dessutom har vi fått tid för bedömning nästa vecka och om de tycker att det verkar vara dags så får jag hjälp med att starta upp förlossningsmaskineriet.

 

Vi går runt och drar här hemma nu hela familjen hela dagarna. Mysigt men det blir faktiskt extremt tråkigt efter ett tag. Jag skulle gärna vilja åka och shoppa lite men jag vill/kan inte köra bil nu så det fick bli lite nätshopping idag. Blev mest till Isabella och en topp och en bikini till mig. Om jag nu kommer att använda badkläder i sommar. Kaftan känns mer rätt när man har gravidkilon och ammar.

 

Stackars Isabella är sjuk också. Väldigt förkyld och hängig. Vill inte ens gå ut idag. Det blir mera tv och glass. Ungefär vad jag mäktar med också.

 

 

 

Torsdagen den 6 maj 2010 kl. 15:19

Taggar: , , , ,

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Lilla mormor

Hej mormor!

Hoppas att du har det bra där i din himmel som du pratade om ibland. Det skulle jag tro, det lät som ett bra ställe.

Idag är det ett år sedan Rickardklockan slog nio slag och du tog ditt sista andetag i din säng. Jag är så glad att jag fick säga adjö till dig veckan innan och berätta att jag har tagit över din stickkorg. Jag har stickat mycket sedan dess och svurit en del förstås. Det har du säkert överseende med trots att du inte svor speciellt mycket vad jag minns.

Livet har gått vidare för min del. Isabella är tre och ett halvt år och bebisen i magen kommer vilken dag som helst. Vi bor i vårt fina hus på landet och har det vansinnigt bra jag och Theodor.

Ikväll tänder jag ett ljus bredvid min lilla ängel och din porslinskatt. Jag tänker på dig ofta och har många härliga minnen från Björkövägen, Viksjön och andra ställen vi besökte ihop. 

Tack för alla bullar och för att det känns som att du finns kvar på nåt sätt. Du hör väl att jag pratar med dig ibland?

Stor kram från barnbarnet Anna.

 

Bind nu en rosenkrans

Kom sen till lek och dans

Klang av fioler går

bland träd och snår

Sitt ej så sur och tung

Sommarn som du är ung

Väx fri som hedens ljung

Dansa och sjung

 

Tisdagen den 27 april 2010 kl. 11:13

Taggar: , ,

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Ajje!

Vaknade i morse med en grym huvudvärk som vägrar släppa trots massa vatten, en alvedon och en gosig dotter. Isabella vill helst ligga kvar i sängen idag. Jag förstår henne. Hon har varit hemma sjuk i nästan två veckor nu. Vant sig vid glass, soffmys och film hela dagarna. Jag skulle inte heller vilja åka till förskolan när man vant sig vid sån behandling! Fick iväg henne till slut efter en heldel övertalning, hot, mutor och annat man tar till som desperat förälder. Japp, nu ska här skrivas uppsats. Som bara är lite, lite påbörjad och som ska vara inlämnad imorgon. Bravo, Anna...

 

Jag har skrivit en hel del idag men det är långt ifrån färdigt. Hoppas kunna lägga sista handen vid det imorgon efter besök på mödravården. Och hoppas att min förbannade huvudvärk släpper taget snart! Det är inte havandeskapsförgiftning i alla fall. Fick veta att man då kan ha synbortfall, blir svullen och har högt blodtryck. Så nä, det är det inte. Bäbis mår dessutom oförskömt bra och sparkar och har sig som vanligt!

Snarare är mitt tillstånd en reaktion på gårdagens bihålesköljning. Usch! Det gjorde riktigt ont och var obehagligt på flera sätt men ack så härligt att slippa trycket ner åt örat och tänderna till!

Har fortfarande ont men kan andas utan problem idag och har ett väldigt lätt huvud vilket såklart var målet med den behandlingen. Tack snälla doktor Torsten!

Bihåleinflammation önskar jag inte ens min värsta fiende. Inte för att jag vet att jag har några men det är verkligen ett helvete!

 

Torsdagen den 4 mars 2010 kl. 12:26

Taggar: , , , ,

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Taggar

bebis Isabella mormor Bella förlossning förvärkar shoppa bebisen Förlossningen mage barnmorskan Björk boa Coldplay förlossningsmusik iPod Kullbergska Sjukhuset Massive Attack Salem al Fakir Sammandragningarna ultraljud Vändningsförsök Ärtan Bihåleinflammation bihålesköljning

Kategorier

Allmänt

Att gå i skolan

Bäbis

Husbygge

importerade blogginlägg

Isabella

Moblogg

Modebloggen

Pyssel och knåp

Arkiv

 2010

 2009

 2008

 2007

 2006

 2005

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.