Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Alla inlägg med taggen 'Bihåleinflammation'

Ajje!

Vaknade i morse med en grym huvudvärk som vägrar släppa trots massa vatten, en alvedon och en gosig dotter. Isabella vill helst ligga kvar i sängen idag. Jag förstår henne. Hon har varit hemma sjuk i nästan två veckor nu. Vant sig vid glass, soffmys och film hela dagarna. Jag skulle inte heller vilja åka till förskolan när man vant sig vid sån behandling! Fick iväg henne till slut efter en heldel övertalning, hot, mutor och annat man tar till som desperat förälder. Japp, nu ska här skrivas uppsats. Som bara är lite, lite påbörjad och som ska vara inlämnad imorgon. Bravo, Anna...

 

Jag har skrivit en hel del idag men det är långt ifrån färdigt. Hoppas kunna lägga sista handen vid det imorgon efter besök på mödravården. Och hoppas att min förbannade huvudvärk släpper taget snart! Det är inte havandeskapsförgiftning i alla fall. Fick veta att man då kan ha synbortfall, blir svullen och har högt blodtryck. Så nä, det är det inte. Bäbis mår dessutom oförskömt bra och sparkar och har sig som vanligt!

Snarare är mitt tillstånd en reaktion på gårdagens bihålesköljning. Usch! Det gjorde riktigt ont och var obehagligt på flera sätt men ack så härligt att slippa trycket ner åt örat och tänderna till!

Har fortfarande ont men kan andas utan problem idag och har ett väldigt lätt huvud vilket såklart var målet med den behandlingen. Tack snälla doktor Torsten!

Bihåleinflammation önskar jag inte ens min värsta fiende. Inte för att jag vet att jag har några men det är verkligen ett helvete!

 

Torsdagen den 4 mars 2010 kl. 12:26

Taggar: , , , ,

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Taggar

bebis Isabella mormor Bella förlossning förvärkar shoppa bebisen Förlossningen mage barnmorskan Björk boa Coldplay förlossningsmusik iPod Kullbergska Sjukhuset Massive Attack Salem al Fakir Sammandragningarna ultraljud Vändningsförsök Ärtan Bihåleinflammation bihålesköljning

Kategorier

Allmänt

Att gå i skolan

Bäbis

Husbygge

importerade blogginlägg

Isabella

Moblogg

Modebloggen

Pyssel och knåp

Arkiv

 2010

 2009

 2008

 2007

 2006

 2005

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.