Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Avfärd!


Nu drar vi till blåkulla. Men först ett stopp hos farmor och farfar för lite godis.

 

Onsdagen den 31 mars 2010 kl. 15:00

http://sixpix976.blogspot.com/2010/03/avfard.html

importerade blogginlägg | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Utanför fönstret.


Så här ser det ut hemma hos mamma. Här syns tre av fyra rådjur som är stamgäster vid fågelbordet. Nu ska Isabella få lägga ut lite äpplen till dom.

 

Onsdagen den 24 mars 2010 kl. 13:47

http://sixpix976.blogspot.com/2010/03/utanfor-fonstret.html

importerade blogginlägg | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Tack!!

 Tack snälla öron-näsa-halsavdelningen på Kullbergska Sjukhuset för jättebra vård! I torsdags spolade jag näsan igen och förhoppningsvis var det sista gången. Det är visst hålrum uppe i huvudet som är svullna och det kan de inte göra mycket åt mer än att ge mig avsvällande medicin och hålla tummarna. Jag har bara träffat kanonbra personal där och de tog till och med emot mig akut när jag inte stod ut med huvudvärken. Nu ska jag bli frisk!!

 

Hörde en intervju med Salem al Fakir på p3 på hemvägen från sjukhuset och blev lite intresserad. Nu har jag hans nya skiva "Ignore this" rullandes i bakgrunden när jag bloggar och den är fantastiskt bra! Det får bli avslappnings- och förlossningsmusik. Annat jag lägger in i min iPod är Massive Attack, Björk, Coldplay och lite annat smått och gott.

 

Idag var jag hos barnmorskan för rutinkoll. Hon kände och klämde men kunde inte riktigt avgöra hur Ärtan låg så hon gjorde ett ultraljud. Huvudet ligger nedåt och allt ser bra ut! Vändningsförsök gör man normalt i v. 36-37 sa hon och hade det varit rättvänt idag så hade vi fått en tid i Eskilstuna. Men så blir det inte! 

Sammandragningarna kommer oftare nu och kroppen skriker vila så fort jag sätter igång med något. Igår hade jag en riktig boa-dag och rensade skräp ur tvättstugan, fixade skötbordet och tvättade bebiskläder och babyskyddsklädsel. Jag vill ha rent och snyggt runt mig och får inte ofta ro till att bara vila. Fast det mesta blir halvgjort ändå. 

 

Bella fick idag frågan på förskolan om hon tycker att det ska bli kul med en bebis i familjen. Hon hade svarat: "Ja, men den kommer ju aldrig!" Lite otålig tror jag. :-)

 

Tisdagen den 23 mars 2010 kl. 16:50

Taggar: , , , , , , , , , , , , , ,

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Väldigt konstig natt.

I natt vaknade Isabella vid tretiden och var ledsen. Hon hade drömt nåt läskigt och Theodor gick och hämtade in henne till oss. Hon ville berätta vad hon drömt så vi låg vakna en stund. Sen kunde ingen av oss somna om. Det var rättså konstigt faktiskt. Det brukar inte vara några större problem men vi låg och suckade, snurrade och snorade alla tre. Till och med bebis i magen bökade och sparkade vilket gjorde det ännu svårare att slappna av. Säkert somnade vi till en stund men vid halv fem sa Theodor "Anna, jag kan inte sova, jag går upp och tar griståget till jobbet." Griståget som i gristidigt. Vet inte exakt när det går men det är okristligt tidigt!

Han reste sig för att gå och duscha men då började Bella snyfta "Pappa, jag kommer att sakna dig idag!". Självklart kan man inte stå emot nåt sånt så han låg kvar en stund hos oss och gosade. Sen gick han upp och åkte till jobbet.

Jag trodde inte att Bella skulle kunna somna om men jodå, vi sov till sju och sen blev det en härlig, solig, lite tröttmysig morgon innan vi åkte till förskolan något senare än vanligt.

 

Tänk så underbart det är att ha en familj! Jag älskar dom så mycket att jag blir alldeles darrig när jag tänker på det. Och snart kommer en till! Magen är stor nu och bebis är ganska vild och gymnastisk. Den har inte vänt sig än så huvudet trycker på mina revben hela dagarna. Jag är trött av bihåleinflammationen men vädret gör att man håller humöret uppe ändå. Hoppas bara att jag kan få bli frisk så jag hinner samla krafter till förlossning och det som kommer sen.

Vecka 32 plus 5 dagar

 

Måste nog lägga mig ner en stund.

 

Onsdagen den 10 mars 2010 kl. 10:56

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Kan själv.


Idag fick bella välja kläder helt själv. Silvertajts, pippitröja och olika strumpor blev det. De andra strumporna ska man vifta med. Såklart. Fin blev hon i alla fall!

 

Måndagen den 8 mars 2010 kl. 10:02

http://sixpix976.blogspot.com/2010/03/kan-sjalv.html

importerade blogginlägg | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Bihåleinflammation.


Nu ska det sköljas för andra gången på tre dagar. Hela näsan och alla hålrum är visst inflammerade på höger sida. Pinnarna är bedövning så nu sitter jag och väntar på det riktigt skojiga! Blä!

 

Fredagen den 5 mars 2010 kl. 11:31

http://sixpix976.blogspot.com/2010/03/bihaleinflammation.html

importerade blogginlägg | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Snödrivefika


Farmor och Isabella tar en paus i snöleken för lite varm choklad och kaka. -3 grader och strålande sol!

 

Fredagen den 5 mars 2010 kl. 11:30

http://sixpix976.blogspot.com/2010/03/snodrivefika.html

importerade blogginlägg | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Ajje!

Vaknade i morse med en grym huvudvärk som vägrar släppa trots massa vatten, en alvedon och en gosig dotter. Isabella vill helst ligga kvar i sängen idag. Jag förstår henne. Hon har varit hemma sjuk i nästan två veckor nu. Vant sig vid glass, soffmys och film hela dagarna. Jag skulle inte heller vilja åka till förskolan när man vant sig vid sån behandling! Fick iväg henne till slut efter en heldel övertalning, hot, mutor och annat man tar till som desperat förälder. Japp, nu ska här skrivas uppsats. Som bara är lite, lite påbörjad och som ska vara inlämnad imorgon. Bravo, Anna...

 

Jag har skrivit en hel del idag men det är långt ifrån färdigt. Hoppas kunna lägga sista handen vid det imorgon efter besök på mödravården. Och hoppas att min förbannade huvudvärk släpper taget snart! Det är inte havandeskapsförgiftning i alla fall. Fick veta att man då kan ha synbortfall, blir svullen och har högt blodtryck. Så nä, det är det inte. Bäbis mår dessutom oförskömt bra och sparkar och har sig som vanligt!

Snarare är mitt tillstånd en reaktion på gårdagens bihålesköljning. Usch! Det gjorde riktigt ont och var obehagligt på flera sätt men ack så härligt att slippa trycket ner åt örat och tänderna till!

Har fortfarande ont men kan andas utan problem idag och har ett väldigt lätt huvud vilket såklart var målet med den behandlingen. Tack snälla doktor Torsten!

Bihåleinflammation önskar jag inte ens min värsta fiende. Inte för att jag vet att jag har några men det är verkligen ett helvete!

 

Torsdagen den 4 mars 2010 kl. 12:26

Taggar: , , , ,

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Taggar

bebis Isabella mormor Bella förlossning förvärkar shoppa bebisen Förlossningen mage barnmorskan Björk boa Coldplay förlossningsmusik iPod Kullbergska Sjukhuset Massive Attack Salem al Fakir Sammandragningarna ultraljud Vändningsförsök Ärtan Bihåleinflammation bihålesköljning

Kategorier

Allmänt

Att gå i skolan

Bäbis

Husbygge

importerade blogginlägg

Isabella

Moblogg

Modebloggen

Pyssel och knåp

Arkiv

 2010

 2009

 2008

 2007

 2006

 2005

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.