Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Nya, friska tag!

Har fixat min moblogg. Igen. Är väl tredje gången. Det beror nog på att jag byter telefon lite för ofta. För det är ju då det brukar bli stiltje ett tag innan man gjort alla inställningar och så.

 

Sitter vid datorn med Principles of environmental science uppslagen bredvid. Ska svara på diverse frågor om klimat och utsläpp. Snart.

Igår vara jag sambandscentral för min studiegrupp och Nyköpingsgruppen som vi ska jobba ihop med under denna kurs. Då ingen av oss är superhaja på teknik så valde vi till slut att åka till varandra och jobba. Imorgon kommer de till oss och inför nästa arbete åker vi dit.

Det hade kunnat lösa om var och en av oss hade haft en dator med webkamera, ett headset och lite tekniskt kunnande. Men det föll på nr 1 redan.

 

Hursomhelst så går det fint i skolan och det känns inte som att det är för mycket att göra än. Denna kurs som heter Global och hållbar utveckling känns enbart intressant och dessutom relevant för mitt yrkesliv. Man vill ju vara en god förebild för småkottarna. Jag kör redan stenhårt med Isabella. "Lägg vällingpaketet i plaståtervinningen så att det kan bli ett nytt vällingpaket." Och hon är ju så snäll och hjälpsam så hon gör det direkt. Fast att kasta glas är inte hennes favoritsysselsättning. "Mamma, jag sitter kvar i bilen" och så håller hon för öronen för glatta livet.

 

Nä, nu ska jag plugga mig smartare.

 

 

Onsdagen den 7 oktober 2009 kl. 09:53

Att gå i skolan | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Bää!


Fårtröjan och fårmössan som mormor stickade till förra julen passar fint nu.

 

Onsdagen den 7 oktober 2009 kl. 09:36

http://sixpix976.blogspot.com/2009/10/baa.html

importerade blogginlägg | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Taggar

bebis Isabella mormor Bella förlossning förvärkar shoppa bebisen Förlossningen mage barnmorskan Björk boa Coldplay förlossningsmusik iPod Kullbergska Sjukhuset Massive Attack Salem al Fakir Sammandragningarna ultraljud Vändningsförsök Ärtan Bihåleinflammation bihålesköljning

Kategorier

Allmänt

Att gå i skolan

Bäbis

Husbygge

importerade blogginlägg

Isabella

Moblogg

Modebloggen

Pyssel och knåp

Arkiv

 2010

 2009

 2008

 2007

 2006

 2005

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.