Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Trög bloggare.

Ja, det har ju gått ett bra tag sen jag bloggade i skrift. Blir mest lite bilder nu och då. Fast sist kom inte bilden in så jag hoppas att det inte har gått alldeles åt skogen med det för då blir det ju nästan aldrig nån uppdatering från mig!

 

Livet lever för övrigt bra med mig. Isabella är riktig pärla och roar sig själv alldeles utmärkt på dagarna. Det enda som är lite bökigt är ju det där med sömnen, men så har det ju varit hela tiden.

Hon vaknar typ fyra-fem gånger varje natt och gnyr och gnäller efter tutte. Får hon inte det så skriker hon och jag är alldeles för trött för att göra nåt annat åt saken än att ge henne det hon vill ha. Och då somnar hon om bums. Jag börjar bli rätt sliten nu efter 8,5 månad med en bäs fastsugen i bröstet halva nätterna men nu har äntligen Theodor semester så nu ska vi försöka få till nätterna också.

För sen ska jag ju börja jobba! Var och skrev anställningsavtal idag. Jag trodde ju att det var en fast tjänst men tydligen så var det bara ett vikariat till årsskiftet. Det var visst nån som inte bestämt om den ville jobba eller plugga eller hur det var... Och det var dessutom två tjänster ute. En på 100% och en på 75% och det var bara heltiden som var tillsvidare.

Jag känner mig nöjd ändå. Det löser sig vad det lider. Nu har man ju återigen en fot inne liksom.

Hälsade på en tjej som också jobbar på fritids som verkar jättetrevlig och bra. Över lag tyckte jag att det verkade lugnt och bra. Fin skolgård, hyfsade lokaler (baracker, men fräscha) och bra personal.

 

Men jösses vad jag kommer att sakna min lilla guldklimp. Hon utvecklas i en sån rasande snabb takt nu så att jag kommer att missa massor! Tur att jag inte jobbar heltid.

Jag är verkligen jätteglad att Theodor ska vara hemma, men separationsångesten är stark just nu. Blir nog bättre när man väl är på plats på nya jobbet.

 

Intressant hårbetraktelse: Allt hår som jag tappade när Isabella var typ ett halvår börjar växa ut igen. Jag har tussar med 4-5cm långt hår som står ut lite här och var på huvudet. Skitsnyggt. Försöker spreja och kamma ner det men det står rakt ut när jag har hästsvans. Minns nån den där fantareklamen med han som blev slumpvis klippt av en halvblind frisör? Inte? Så ser jag ut iaf...

 

Inte så intressant hårbetraktelse: Jag har fått mitt första gråa hårstrå. Nu är jag gammal. Sådeså.

 

Måndagen den 25 juni 2007 kl. 13:30

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Taggar

bebis Isabella mormor Bella förlossning förvärkar shoppa bebisen Förlossningen mage barnmorskan Björk boa Coldplay förlossningsmusik iPod Kullbergska Sjukhuset Massive Attack Salem al Fakir Sammandragningarna ultraljud Vändningsförsök Ärtan Bihåleinflammation bihålesköljning

Kategorier

Allmänt

Att gå i skolan

Bäbis

Husbygge

importerade blogginlägg

Isabella

Moblogg

Modebloggen

Pyssel och knåp

Arkiv

 2010

 2009

 2008

 2007

 2006

 2005

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.