Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Vänner är bra att ha.

I flera dagar nu så har Isabella varit allmänt bökig. I förrgår och igår hade jag svårt att söva henne på dagen och inatt var vi vakna till halv ett. Det är riktigt jobbigt när man inte ens kan få sin lilla bäs att somna. Man känner sig inte direkt som världens bästa mamma precis...

Det blir inte heller bättre av att jag är helt ensam här ute på landet utan nån att prata med. Så idag åkte vi och hälsade på Therése och Anton.

Att hälsa på folk innebär alltid att man är lite orolig över hur det ska gå. Kommer hon att kunna sova? Kommer hon att skrika?

Men att vara hos familjen Andersson/Roxström är bara så himla skönt. Där kan jag amma i tid och otid och vem bryr sig om Isabella skriker lite? Det gör ju Anton också. Skit samma att vi inte fick äta lunch samtidigt, vi fick ju prata en massa!

 

Det är så skönt att få prata av sig om allt man går och tänker på. Och det bästa av allt är att få ett "Precis så är det för mig också!" tillbaka. Då vet man att man inte är ensam om att undra över amning, nattning om man gör rätt eller fel. Och bara det gör att det är så mycket lättare att ta itu med skrik och övertrötthet.

 

Till saken hör att Isabella somnade som en stock i bilen på väg hem, sov i 3,5 timmar, var vaken och jättemysig på kvällen och somnade sen snällt vid tio.

Hon gillar uppenbarligen också att göra små utflykter.

 

Torsdagen den 14 december 2006 kl. 23:16

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Taggar

bebis Isabella mormor Bella förlossning förvärkar shoppa bebisen Förlossningen mage barnmorskan Björk boa Coldplay förlossningsmusik iPod Kullbergska Sjukhuset Massive Attack Salem al Fakir Sammandragningarna ultraljud Vändningsförsök Ärtan Bihåleinflammation bihålesköljning

Kategorier

Allmänt

Att gå i skolan

Bäbis

Husbygge

importerade blogginlägg

Isabella

Moblogg

Modebloggen

Pyssel och knåp

Arkiv

 2010

 2009

 2008

 2007

 2006

 2005

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.