Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Inget är som väntans tider.

Idag har jag gått fem dagar över tiden med vår lilla bäs. Jag har ju hört om andra som gått över och som har berättat vilken pina det är. Jag tog det med en nypa salt. Tänkte att "så illa kan det ju inte vara". Det handlar ju bara om några dagar och i värsta fall, två veckor.
Men det är verkligen skitjobbigt! Nog för att jag mår väldigt bra fysiskt. Foglossningen är nästan borta och jag känner mig inte så trött utan mest rastlös.

Men i huvudet är det kaos. Jag har otroligt svårt att tänka på nåt annat än just värkar, smärtlindring, vattenavgång, bb-väskan, amning och föräldraskap. Självklart finns själva bäbisen i tankarna också. Hur underbart det ska bli att få ha den där lilla kroppen magen istället för i.
Det är vidrigt att inte kunna slappna av och bara få vara nöjd en stund. Jag funderar hela tiden på hur jag ska göra för att skynda på värkarna så jag får liksom ingen ro. Inte sitta eller ligga för länge, då får inte bäbis nån hjälp på traven. Men går jag för mycket så blir jag  ju trött och jag måste ju vara pigg till förlossningen.

Jag blir galen!! Jag måste hitta på nåt. Tänka på nåt annat en stund.

 

Lördagen den 30 september 2006 kl. 12:00

Bäbis | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Taggar

bebis Isabella mormor Bella förlossning förvärkar shoppa bebisen Förlossningen mage barnmorskan Björk boa Coldplay förlossningsmusik iPod Kullbergska Sjukhuset Massive Attack Salem al Fakir Sammandragningarna ultraljud Vändningsförsök Ärtan Bihåleinflammation bihålesköljning

Kategorier

Allmänt

Att gå i skolan

Bäbis

Husbygge

importerade blogginlägg

Isabella

Moblogg

Modebloggen

Pyssel och knåp

Arkiv

 2010

 2009

 2008

 2007

 2006

 2005

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.