Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Det är faktiskt födelsedag idag!

Enligt ultraljudet vi gjorde i v. 18 så är det bebisens födelsedag idag. Men då får den snabba på rejält. Knappt en timme har den på sig.

Jag har haft vad jag tror var en värk idag. Jag lagade mat och var tvungen att avbryta det jag höll på med för att det gjorde så jäkla ont. Blev helt illamående och kallsvettig. Det höll på i nästan fem minuter så jag är lite osäker på om det var en riktig värk eller nåt annat. Men allt jag hört och läst stämde in väldigt bra på vad jag kände. Ajje!

Hela kvällen har jag mått lite småkonstigt och haft som muskelkramp i ljumskarna. Hoppas att det är något på gång nu då! Men nuförtiden relaterar jag allting som är det minsta avvikande  till att förlossningen har startat. T ex har jag haft en äcklig smak i munnen hela dagen och det luktar kattmat överallt. Det beror säkert på att kroppen förbereder sig... Eller hur...

Jag tror verkligen att jag håller på att bli knäpp nu. Det som är bra med just mitt tillfälliga tillstånd är ju att man kan skylla allt på hormoner. Igår började jag nästan gråta av en mening ur en bokrecension i Aftonbladet. Det handlade om pappaböcker och meningen var nåt i stil med: "Författaren beskriver boken som en kärlekshistoria mellan honom och hans son."
Inga tårar? Nä, det är väl bara jättegravida som ser det ur den synvinkeln.

 

Måndagen den 25 september 2006 kl. 23:12

Bäbis | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Taggar

bebis Isabella mormor Bella förlossning förvärkar shoppa bebisen Förlossningen mage barnmorskan Björk boa Coldplay förlossningsmusik iPod Kullbergska Sjukhuset Massive Attack Salem al Fakir Sammandragningarna ultraljud Vändningsförsök Ärtan Bihåleinflammation bihålesköljning

Kategorier

Allmänt

Att gå i skolan

Bäbis

Husbygge

importerade blogginlägg

Isabella

Moblogg

Modebloggen

Pyssel och knåp

Arkiv

 2010

 2009

 2008

 2007

 2006

 2005

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.