Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Jag ber om ursäkt!

Jag måste erkänna en sak: Jag är totalt färgblind! Inte i den vanliga meningen utan jag kan inte få färger att passa ihop sådär fint som andra kan. Har ni sett min framsida? Den ser helt ihopslängd ut! Och ändå har jag nogrannt provat en hel massa olika färger, tapeter och teman. Men det blir bara fult och fel!

Fast tapeten och den gula texten är snygg. Men det var såklart inte min idé. Theodor är ju en klippa på att se vad som passar ihop så han satt bredvid mig en stund för ett tag sen och försökte leda in mig på rätt spår.

Och sen går jag och förstör allt med en knallturkos text! Den matchar iofs den bleka bilden på mig som blir aningens blåare och mera blek med hjälp av den färgen.

Allt ser så snyggt och klatschigt ut i mitt huvud men sen när jag har fixat en stund med hemsidan så blir det bara rörigt och konstigt.

 

Man lär av sina misstag var det nån som sa men när det handlar om mig och färger så har jag inte mycket hopp.

 

Hoppas att ni står ut.

 

 

 

Tisdagen den 8 augusti 2006 kl. 13:09

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Taggar

bebis Isabella mormor Bella förlossning förvärkar shoppa bebisen Förlossningen mage barnmorskan Björk boa Coldplay förlossningsmusik iPod Kullbergska Sjukhuset Massive Attack Salem al Fakir Sammandragningarna ultraljud Vändningsförsök Ärtan Bihåleinflammation bihålesköljning

Kategorier

Allmänt

Att gå i skolan

Bäbis

Husbygge

importerade blogginlägg

Isabella

Moblogg

Modebloggen

Pyssel och knåp

Arkiv

 2010

 2009

 2008

 2007

 2006

 2005

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.