Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Bäbisblogg

Det har visst bara blivit moblogg sen jag fick telefonen men det är ju så häftigt! Bara kunna slänga in en bild närsomhelst. Men jag tycker ju om att skriva och nu känner jag för att göra det.

Det är så mycket som händer med min kropp just nu att jag har svårt att hänga med. Magen växer med rekordfart och jag upptäcker små förändringar varje dag. Nu är livmodern så stor att det är riktigt obehagligt att sitta ner. Känns som att bröstkorgen spänns ut.

 Jag har fortfarande inte gått upp så värst mycket (typ 8kg) i vikt (peppar, peppar) trots att jag vräker i mig sötsaker till höger och vänster.

Theodor har myntat uttrycket "gravidpuckad". Jag är visst det ibland. Exempel: Igår när jag handlade så höll jag på att plocka i smågodis i en påse när jag kom på att jag alldeles nyss hade plockat ner naturgodis i en annan påse. Guldfiskminne...

Nog för att två godispåsar är bättre än en men nån måtta kan det ju vara.

 

Vi har äntligen köpt vagn!! Det blev en brun sådan och den ska tydligen vara här om fem veckor. I god tid innan nedsläpp förhoppningsvis. Jag är ju bara i v 31.

Vi åkte till Örebro för att kolla lite innan vi bestämde oss. Jag hade förberett mig nogrannt med att fixa vägbeskrivning, läst på om vagnen, förberett frågor, kollat öppettider osv. Men när vi kom dit så fanns ingen Kronanvagn inne. Jag blev grymt besviken och hade nog kunnat börjat böla i butiken men vi vände och vred lite på en skötväska modell Kronan sen åkte vi hem och beställde vagn på nätet istället.

 

Sen tröttgrinade jag en stund på kvällen istället. Drog på min tns-apparat (en grej som skickar små elektriska stötar in i musklerna för smärtlindring av foglossningen) alldeles för högt av misstag och fick en chock så att tårarna började spruta. Sen kändes allt bättre. Man är inte helt stabil som gravid.

 

I magen är det jordbävning på kvällarna. Ibland blir den helt sned och ibland känner jag små, små fötter ända uppe vid revbenen. Det är en helt otrolig känsla som jag aldrig vänjer mig vid! Det ligger en liten person därinne som medvetet rör på sig!

Jag tycker om att vara gravid men nu är jag väldigt nyfiken på vem min lilla hyresgäst är.

 

 

 

Lördagen den 22 juli 2006 kl. 12:24

Bäbis | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Taggar

bebis Isabella mormor Bella förlossning förvärkar shoppa bebisen Förlossningen mage barnmorskan Björk boa Coldplay förlossningsmusik iPod Kullbergska Sjukhuset Massive Attack Salem al Fakir Sammandragningarna ultraljud Vändningsförsök Ärtan Bihåleinflammation bihålesköljning

Kategorier

Allmänt

Att gå i skolan

Bäbis

Husbygge

importerade blogginlägg

Isabella

Moblogg

Modebloggen

Pyssel och knåp

Arkiv

 2010

 2009

 2008

 2007

 2006

 2005

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.