Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Nääääjj!

Lite blogginlägg försvann i och med hårddiskkraschen på zoomin. Synd. Men det är ju inte så mycket man kan göra åt. Jag fortsätter helt enkelt där jag slutade sist.

Theodor har tagit kraschen väldigt bra tycker jag. Nog för att jag inte har sett så mycket av honom under två dagar men han verkar ändå inte så modfälld som jag trodde att han skulle bli. Han skrattar mest åt eländet. Tur. Inte kul att fira midsommar med någon som har tankarna på annat håll.

Skönt för honom också att alla är så snälla och förstående. Sånt här händer ju tyvärr och alla verkar ta det med ro.

 

Midsommar är det idag, ja. Och som god tradition är det kallt, blåsigt och lite regnigt. Precis som en svensk midsommar ska vara! Vi ska till Läppe senare idag och käka sill och potatis med Patrik och Therése. Roligt! Vi hade först tänkt att inte göra någonting alls idag, men det är ju ändå midsommar och jag blev jätteglad när vi fick inbjudan igår.

 

Vi var på föräldragrupp igår och fick veta lite om amning och första tiden med bäsen. Jag längtar verkligen nu. Det sparkar i magen så att jag knappt kan sova på nätterna men än så länge är det mest roligt.

Barnmorskan tyckte att vi skulle börja härda bröstvårtorna inför amningen. Man ska gärna gå utan behå med en tröja som är riktigt rivig på insidan. AJ! Theodor föreslog att vi skulle åka till Cheapy och köpa en fil.

 

Jag börjar få lite småpanik över allt som ska inhandlas och göras innan vi blir tre. Vi ska ju flytta ur datarummet som ska bli barnrum. Men först måste lister och dörrar på plats i nya arbetsrummet. Och det är ju tuuuusen andra saker som ska göras med resten av huset och tomten nu på sommaren. Och jag kan inte hjälpa till med nåt känns det som. Blä för det. Ibland blir jag frustrerad så jag vill gråta. Jag får till och med ont av att gå på ängen och plocka blommor! Tur att jag har en så duktig och förstående man. Han är bäst.

 

Nu kikade solen fram också.

 

Fredagen den 23 juni 2006 kl. 14:00

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Taggar

bebis Isabella mormor Bella förlossning förvärkar shoppa bebisen Förlossningen mage barnmorskan Björk boa Coldplay förlossningsmusik iPod Kullbergska Sjukhuset Massive Attack Salem al Fakir Sammandragningarna ultraljud Vändningsförsök Ärtan Bihåleinflammation bihålesköljning

Kategorier

Allmänt

Att gå i skolan

Bäbis

Husbygge

importerade blogginlägg

Isabella

Moblogg

Modebloggen

Pyssel och knåp

Arkiv

 2010

 2009

 2008

 2007

 2006

 2005

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.