Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

En tjockis talar ut.

Ja, jäsiken vad tjock jag har blivit den här veckan. Gick in i vecka 15 idag och för en vecka sen så tyckte jag inte att magen stack ut så hemskt mycket. Men när jag duschade i onsdags morse så tittade jag ner och fick en liten chock. Tada! Bäbismage!

Nu kan jag inte knäppa några gamla brallor längre så idag har jag, mamma och syster Pia varit i Norrköping och shoppat. Två par mammajeans, en mammatop, en fintop med tillväxtmån och en kjol. Jag är supernöjd!

Mamma och Pia fick jag slita bort från bebisavdelningen på Polarn&Pyret. "Nämen halledolingen tå pöt mössa, då!" Ja, det är roligt att titta på pyttekläder, men jag tror att jag ska koncentrera mig på en sak i taget. Små, gulliga kläder kommer vi nog att dränkas i ändå när lilla Alfa väl kommer.

Alfa är Theodors idé på arbetsnamn. Alfa-nummer ett-den första. Inte lika sött som Smulan, Ärtan eller Junior, men mycket originellt. Dessutom låter det som ett flicknamn och jag tror att det nog är en liten tjej därinne.

 

Ikväll när vi satt hos svärisarna så tror jag att jag kände nåt i magen! Det kändes som om någon petade på mig, fast inifrån. Vet inte om det verkligen var lilla Alfa, men det liknade inget jag har känt förut. Det var i rätt del av magen i alla fall. Måste gå och lägga mig nu och känna efter lite.

Godnatt!

 

Lördagen den 4 mars 2006 kl. 22:21

Bäbis | Permalänk | Kommentarer [3] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Taggar

bebis Isabella mormor Bella förlossning förvärkar shoppa bebisen Förlossningen mage barnmorskan Björk boa Coldplay förlossningsmusik iPod Kullbergska Sjukhuset Massive Attack Salem al Fakir Sammandragningarna ultraljud Vändningsförsök Ärtan Bihåleinflammation bihålesköljning

Kategorier

Allmänt

Att gå i skolan

Bäbis

Husbygge

importerade blogginlägg

Isabella

Moblogg

Modebloggen

Pyssel och knåp

Arkiv

 2010

 2009

 2008

 2007

 2006

 2005

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.