Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Fixarsorken

Kommer ni ihåg dom? Fixarsorkarna i bamse som fixade saker. Jag minns inte exakt vad dom fixade, men dom var bra att ha. Jag skulle behöva en nu. Jag håller på att färdigställa maten och huset till morgondagens nyårsfest. Potatisgratäng nummer två står i ugnen och jag ska just sätta en deg på jäsning. Sen är det vaniljvispen som ska vispas och daim som ska krossas. Gott. Jag känner mig väldigt huslig och jag tror att jag har rätt bra koll på läget dessutom. Det är en hel massa småfix kvar men det får vänta till imorgon.

 

Det är så himla härligt att äntligen bo i huset! Nu har Theodor ordnat så att vi kan bada i vårt nya hörnbadkar också så nu är idyllen komplett! Det är mycket att städa, men jag känner mig som jag sa ovan, huslig. Så det mesta går som en dans. Det är så roligt att se hur allt faller på plats och blir fint. Nu har vi t. ex hatthylla och skoställ. Urtjusigt i ek.

 

Jag kanske borde ta tag i den där degen istället för att blogga nu. Men hör av er om ni har en fixarsork ni inte behöver, för det är tråkigt att dammsuga.

 

Fredagen den 30 december 2005 kl. 18:43

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Taggar

bebis Isabella mormor Bella förlossning förvärkar shoppa bebisen Förlossningen mage barnmorskan Björk boa Coldplay förlossningsmusik iPod Kullbergska Sjukhuset Massive Attack Salem al Fakir Sammandragningarna ultraljud Vändningsförsök Ärtan Bihåleinflammation bihålesköljning

Kategorier

Allmänt

Att gå i skolan

Bäbis

Husbygge

importerade blogginlägg

Isabella

Moblogg

Modebloggen

Pyssel och knåp

Arkiv

 2010

 2009

 2008

 2007

 2006

 2005

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.