Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

IKEA för hela slanten

Idag tog vi en tur till IKEA. Det vi var ute efter var en ny säng och garderober till klädkammaren. Och vi lyckades handla bara det! Nästan. Lite hyllor, sängkläder och ett stort rör med Twix slank också ner i påsarna. Dock kliade det rejält i fingrarna så fort vi gick förbi en julsak. Men vi skulle ha blivit kvar över natten om vi hade handlat allt som vi behöver. För visst är julsaker några av de mest grundläggande sakerna i ett hushåll?

Nu är vi på rätt spår med inredningen känns det som. De stora posterna är avklarade. Nästa tur så ska vi handla gardiner, lampor och en massa småkrafs (galgar, plastbackar, stekpanna, krokar...). Det får vi nog avsätta en heldag för. Idag var vi på varuhuset i runt två-tre timmar. Tur att man kan äta och handla godis där också. Annars skulle det nog bli outhärdligt.

Nu ska jag moffa Twix.

 

Lördagen den 5 november 2005 kl. 20:19

Husbygge | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Taggar

bebis Isabella mormor Bella förlossning förvärkar shoppa bebisen Förlossningen mage barnmorskan Björk boa Coldplay förlossningsmusik iPod Kullbergska Sjukhuset Massive Attack Salem al Fakir Sammandragningarna ultraljud Vändningsförsök Ärtan Bihåleinflammation bihålesköljning

Kategorier

Allmänt

Att gå i skolan

Bäbis

Husbygge

importerade blogginlägg

Isabella

Moblogg

Modebloggen

Pyssel och knåp

Arkiv

 2010

 2009

 2008

 2007

 2006

 2005

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.