Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Att vara gift.

Idag när jag kom hem var namnskylten på dörren ändrad. Nu står det T & A Storm. Det fick mig att bli alldeles varm i magen av lycka.

Innan bröllopet så trodde jag inte att livet skulle förändras så värst mycket av att ha en extra ring på vänsterhanden och ett nytt efternamn. Men attans så fel man kan ha!

Ceremonin i kyrkan och allt som hände under dagen gjorde faktiskt att jag nu känner en ny värme mellan mig och min man. (Min man! Kan inte sluta dra på munnen när jag säger eller skriver det.) Nu är det liksom så himla säkert att det är vi. Inte för att det var osäkert förut, men att vara gift innebär en sån otroligt stor trygghet för mig. Han finns ALLTID där för mig. För det har han lovat.

Orden vi sa till varandra i kyrkan fick också en ny innebörd. Man har ju hört dem tusentals gånger förut både på film, i TV och i verkligheten, men ändå så var de så mycket större när man stog där själv och uttalade dem och fick höra Theodor säga dem. "...älska dig i nöd och lust." Ja, så är det verkligen.

 

Dessutom (och det här kan vara fri fantasi från min sida) så tycker jag mig bli bemött på ett annat sätt. Jag är verkligen vuxen nu. Jag blir tagen på allvar på ett nytt sätt.

Mitt självförtroende fick sig en rejäl boost av bröllopet. En sådan dag får man nog inte uppleva igen så jag sög verkligen åt mig som en svamp när alla sa att jag var så vacker och att vi såg så vackra och lyckliga ut ihop. " Du är den vackraste bruden här ikväll!" som en kompis sa. Antar att det var välmenat!

 

Mitt tips! Gift er! Jag har nog aldrig mått såhär bra eller varit såhär lugn inuti som jag är just nu.

 

/fru Storm

 

 

Tisdagen den 23 augusti 2005 kl. 18:15

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Taggar

bebis Isabella mormor Bella förlossning förvärkar shoppa bebisen Förlossningen mage barnmorskan Björk boa Coldplay förlossningsmusik iPod Kullbergska Sjukhuset Massive Attack Salem al Fakir Sammandragningarna ultraljud Vändningsförsök Ärtan Bihåleinflammation bihålesköljning

Kategorier

Allmänt

Att gå i skolan

Bäbis

Husbygge

importerade blogginlägg

Isabella

Moblogg

Modebloggen

Pyssel och knåp

Arkiv

 2010

 2009

 2008

 2007

 2006

 2005

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.