Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Håller på att bli knäpp

Vi var nog fler i familjen som trodde att denna bebis skulle komma tidigare än beräknat. Jag har haft förvärkar i ungefär två veckor nu men det har visst inte gjort nån nytta alls.

Pratade med mamma som gick över tiden tre (!) veckor med mig och då känns det inte som att mina problem är så stora än. Har ju bara passerat datumet med 6 dagar än så länge. 

Dessutom har vi fått tid för bedömning nästa vecka och om de tycker att det verkar vara dags så får jag hjälp med att starta upp förlossningsmaskineriet.

 

Vi går runt och drar här hemma nu hela familjen hela dagarna. Mysigt men det blir faktiskt extremt tråkigt efter ett tag. Jag skulle gärna vilja åka och shoppa lite men jag vill/kan inte köra bil nu så det fick bli lite nätshopping idag. Blev mest till Isabella och en topp och en bikini till mig. Om jag nu kommer att använda badkläder i sommar. Kaftan känns mer rätt när man har gravidkilon och ammar.

 

Stackars Isabella är sjuk också. Väldigt förkyld och hängig. Vill inte ens gå ut idag. Det blir mera tv och glass. Ungefär vad jag mäktar med också.

 

 

 

Torsdagen den 6 maj 2010 kl. 15:19

Taggar: , , , ,

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Kommentarer

 

Skriv ett meddelande

Namn
(obligatorisk):
URL
(hemsida/blogg):
E-post
(visas ej):
Meddelande:

 

 
nil

 

Taggar

bebis Isabella mormor Bella förlossning förvärkar shoppa bebisen Förlossningen mage barnmorskan Björk boa Coldplay förlossningsmusik iPod Kullbergska Sjukhuset Massive Attack Salem al Fakir Sammandragningarna ultraljud Vändningsförsök Ärtan Bihåleinflammation bihålesköljning

Kategorier

Allmänt

Att gå i skolan

Bäbis

Husbygge

importerade blogginlägg

Isabella

Moblogg

Modebloggen

Pyssel och knåp

Arkiv

 2010

 2009

 2008

 2007

 2006

 2005

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.