Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Väldigt konstig natt.

I natt vaknade Isabella vid tretiden och var ledsen. Hon hade drömt nåt läskigt och Theodor gick och hämtade in henne till oss. Hon ville berätta vad hon drömt så vi låg vakna en stund. Sen kunde ingen av oss somna om. Det var rättså konstigt faktiskt. Det brukar inte vara några större problem men vi låg och suckade, snurrade och snorade alla tre. Till och med bebis i magen bökade och sparkade vilket gjorde det ännu svårare att slappna av. Säkert somnade vi till en stund men vid halv fem sa Theodor "Anna, jag kan inte sova, jag går upp och tar griståget till jobbet." Griståget som i gristidigt. Vet inte exakt när det går men det är okristligt tidigt!

Han reste sig för att gå och duscha men då började Bella snyfta "Pappa, jag kommer att sakna dig idag!". Självklart kan man inte stå emot nåt sånt så han låg kvar en stund hos oss och gosade. Sen gick han upp och åkte till jobbet.

Jag trodde inte att Bella skulle kunna somna om men jodå, vi sov till sju och sen blev det en härlig, solig, lite tröttmysig morgon innan vi åkte till förskolan något senare än vanligt.

 

Tänk så underbart det är att ha en familj! Jag älskar dom så mycket att jag blir alldeles darrig när jag tänker på det. Och snart kommer en till! Magen är stor nu och bebis är ganska vild och gymnastisk. Den har inte vänt sig än så huvudet trycker på mina revben hela dagarna. Jag är trött av bihåleinflammationen men vädret gör att man håller humöret uppe ändå. Hoppas bara att jag kan få bli frisk så jag hinner samla krafter till förlossning och det som kommer sen.

Vecka 32 plus 5 dagar

 

Måste nog lägga mig ner en stund.

 

Onsdagen den 10 mars 2010 kl. 10:56

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Kommentarer

 

Skriv ett meddelande

Namn
(obligatorisk):
URL
(hemsida/blogg):
E-post
(visas ej):
Meddelande:

 

 
nil

 

Taggar

bebis Isabella mormor Bella förlossning förvärkar shoppa bebisen Förlossningen mage barnmorskan Björk boa Coldplay förlossningsmusik iPod Kullbergska Sjukhuset Massive Attack Salem al Fakir Sammandragningarna ultraljud Vändningsförsök Ärtan Bihåleinflammation bihålesköljning

Kategorier

Allmänt

Att gå i skolan

Bäbis

Husbygge

importerade blogginlägg

Isabella

Moblogg

Modebloggen

Pyssel och knåp

Arkiv

 2010

 2009

 2008

 2007

 2006

 2005

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.