Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Eh, modeblogg...

Jag kommer nog aldrig att ta bilder på mig själv där jag står och poserar i dagens outfit med glansiga läppar och nåt svårt i blicken och lägga upp här på bloggen, men jag tänker idag göra ett försök i modebloggarnas värld ändå.

Under en tid har jag varit på jakt efter sköna, varma, snygga och inte så värst dyra vinterskor. Sent ute som vanligt är jag. Nu har väl kylan snart gått över... Jag köpte ett par fina snörkängor på mellandagsrean men de var mest snygga. Inte varma och inte praktiska när magen växer. För vem kan böja sig till golvet och snöra och knyta skor med både foglossning och en mage som blir större för varje dag?? Smart köp...

Jovisst har jag funderat på snowjoggers. Har bara inte hittat några som passar förutom för utelek och att hämta ved i. Men så var jag inne på www.have2have.se

häromdagen och hittade dom!! Snygga, coola, inte så värst dyra och man kan snöra dom löst så är det bara att stoppa i fötterna! Kruxet är nu bara att de inte finns i min storlek. 39 är allför stort för mina små fyrkantiga 35/36-fötter. Men de är rasande fina! Och nu kommer jag ju inte att vilja ha några andra än just dessa som jag inte kan få. Suck! Dessa i-landsproblem.

Bilden kommer från have2have.se!

 

 

Fredagen den 8 januari 2010 kl. 13:13

Taggar: ,

Modebloggen | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Kommentarer

 

Skriv ett meddelande

Namn
(obligatorisk):
URL
(hemsida/blogg):
E-post
(visas ej):
Meddelande:

 

 
nil

 

Taggar

bebis Isabella mormor Bella förlossning förvärkar shoppa bebisen Förlossningen mage barnmorskan Björk boa Coldplay förlossningsmusik iPod Kullbergska Sjukhuset Massive Attack Salem al Fakir Sammandragningarna ultraljud Vändningsförsök Ärtan Bihåleinflammation bihålesköljning

Kategorier

Allmänt

Att gå i skolan

Bäbis

Husbygge

importerade blogginlägg

Isabella

Moblogg

Modebloggen

Pyssel och knåp

Arkiv

 2010

 2009

 2008

 2007

 2006

 2005

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.